Kontakt

Možete nas kontaktirati u vezi ovog objekta.

Vaše ime
 
Vaš e-mail
 
Vaše pitanje
 


Pretraživanje

Žička 7

Zgrada je izgrađena i nalazi se na uglu Žičke i Golubačke ulice na Crvenom krstu. Kako se u njenoj blizini nalaze mnogobrojne banke te Bulevar Kralja Aleksandra - trgovačka žila kucavica Beograda, to se ova lokacija može smatrati još jednim poslovno trgovačkim centrom. U okolini se takođe nalaze: osnovna škola, sportski centri, dom zdravlja, pozorište, sud,.... Saobraćajno je dobro pozicionirana i povezana svim vrstama javnog prevoza. S obzirom na izuzetnu poziciju zgrade i moderne zahteve koje diktira način života poseban akcenat je stavljen kako na savremen izgled fasade i stanova tako i na kvalitetne materijale.

Ovaj poslovno-stambeni objekat je spratnosti Po+ P+Pr+5+povučeni sprat. U prizemlju se nalaze 2 lokala, na I spratu 2 stana a na ostalim spratovima po 3 tipska stana, dok su u podrumu stanarske ostave i parking mesta.

Fasadni zidovi su sendvič konstrukcije sa veštačkim kamenom. Ogarde terasa su od čeličnih profila sa kaljenim staklom. Zgrada je opremljena sa osobnim liftom, kao i sa auto liftom. Obezbeđena su parking mesta za svaki stan. Podzemne garaže su liftom povezane sa spratovima.

Zgrada je opremljena i sa interfonom, video nadzorom, sigurnosnim vratima, materijalima I klase. Centralno grejanje je na daljinski sistem. Postoji i kablovska tv kao i priljučak za telefon.
Zgrada ima upotrebnu dozvolu i uknjižena je.

Zgrada je završena i UKNJIŽENA
Nema slobodnih stanova